ÅH fan vad jag längtar till sommaren





Kolla min midja bara! Åh jag drar inte ens in!!! Jag är så glad att jag gått ner i vikt.







Vänner jag aldrig vill/ville förlora

Folk som jag har/har haft så mycket minnen med.. Som jag önskar att jag kunde ta tillbaka.. eller som jag förevigt hoppas jag aldrig förlorar... Låt bilderna tala.


Jeanpierre

Janice

Hela gärdetgänget!

Jag hade så hoppats på mer. Men nu är allt borta.

Så mycket minnen. Therese


Jag hade aldrig i hela mitt liv anat att jag och Olivia eller Filip skulle tappa kontakten så lätt.

Jag hade hoppats att det kunde bli som förr... jag slutade aldrig kämpa,Karin

Otroligt fin tjej, Olivia

Mamma, och framförallt..mormor... hon som gav upp så lätt på mig, och nu vet jag inte om hon lever eller är död.. men enda jag vet är att hon inte ens bryr sig att ta upp luren att säga hej.. eller ens grattis på födelsedagen.

Storebror, ditt rökande gör mig orolig!! (ska inte säga nåt :P) men jag hoppas att du flyttar till Sverige... så vi inte ska vara så gräliga

Sandra, vi var som tightast 2008... what happened? när jag träffade dig igår var du helt annorlunda och helt som de.  Varför fick alla de där uppmärksamhets barnen dig att börja röka och dricka? Du var inte så...

VARFÖR förlorade just dig, AV ALLA? du var det finaste som hänt mig, har nog aldrig brytt mig eller älskat en kille så mycket som dig. Vi var så bra vänner. efter afrika hörde du något som inte var sant och nu vägrar du träffa mig, snacka med mig eller bry dig... ..

ÄLSKADE KUSIN! var ska jag ens börja, vi är helt likadana fast endå så HIMLA olika..

Den här tjejen är helt brilliant... SÅ glad att jag träffat henne

Fina amanda, min amandis... love u

Trodde inte ja kunde förlora min andra halva, vi va som piff o puff när fjortistiderna gällde, samma kläder, samma hår. VI var tvillingar. Det här är bild från typ senaste gången vi sågs... 2008.

Var ska jag börja,det finns inga ord för hur mycket jag saknar henne.. jag fattar inte hur jag kunde göra ett så dumt beslut. Men det var endå över. kollo 08 var det bästa som fanns, men endå det dummaste beslutet eftersom efter det splittrades vi..... Melody

Vi gjorde allt tillsammans. Landet med dig var bäst. Inga ord. Hoppades på att de skulle bli detsamma men nu... Isolde

Hon och jag har alltid kul.Oavsett. Får alltid mig att skratta och må bra. Blir så himla hajpad av henne. Så splittrades vi förra vintern p.g.a det jag gjorde till melody. Under hel förståndelse. Men nu, det bästa som har hänt mig, att vi sågs och jag var med henne. Helt sjukt hur jag saknat henne. Natalie

Killen i bakgrunden, Sebastian, vi var med varandra all the time när jag umgicks med karin. vi har exakt samma humor och nu har killen gått och skaffat tjej! fan... jag hoppas he is in with me for life! Sebastian

Den bästa till sist. den här dagen var helt otrolig. Det kommer jag ihåg. Men det har det varit hela tiden. Kommer ihåg den sommaren vi blev som tightast, nu är det väl lite splittrat men det var glasklart att vi var med varandra VARJE DAG. Ska vi göra så i sommar också? the days to us?




kawse


Lovelilovelovedove

Sitter hemma och var nyss på balkongen. Fint väder. Men stannade hemma p.g.a trafiken. Snart ska Pauline ta sitt ass hit och sova över. Ska nog förbi gymmet också. Fått flera finnar, får ångest. En stor på näsan. Inte vackert. Mamma är ute på möten och jag ska nog bara ut på en promenad med Dixie sen. Var ute med henne nyss och jag har på henne en slags "vinterjacka" som vi kallar batman. Rosa hade på sig den förut, så det är i arv. R.i.p Rosamunda, i September är det 4 år sedan hon dog. Älskar dig förevigt.

Har börjat läsa Amirs syrras blogg mer än hans. Tragiskt. Han borde inte länkat henne. Nu är jag sugen på glass. Vi har inget hemma, det är också tragiskt. Lagade mat idag, kycklingklubbor. Saknar Jasmine.

My baby!

Love.. what is love?

Vad tycker jag egentligen om killar?

Bra killmaterial..
- de är redan upptagna! Snygga, charmiga, lite blyga, gulliga, roliga och få mig att skratta. Skön stil. Brunt hår. Blå ögon/gröna. BLI MIN!


Vill jag ha en kille?
Svar: Ja det är klart att jag tänker om det några gånger om.....minuten. Men annars så, kommer det aldrig någon som får mig att tappa min andan. Förut kändes det som det hela tiden, men hallå? Då gick man fram till killar för att fråga om de ville hångla på elverket. Man skulle ju kunnat få kuk närsomhelst. Men nu sitter jag här, 15 år gammal, fortfarande oskuld, vadå fortfarande? Det är inte ens dags! För de flesta. Som jag. Jag är myndig, så knip igen mamma. Men jag är ingen slut. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, men jag tror inte den finns hos mig, och speciellt inte i stockholm, inte i sverige, utan i grekland. Snälla, om det finns i Sverige. Hamna hos mig! Jag skulle någongång under mitt liv träffa min världs kärlek, få en urgullig kille, som jag inte ska flamsa med,känna att jag inte kan leva utan denna kille. Kom till mig! Jag ser alla mina kompisar, få det där jag vill ha, men varför är jag den utvalde som inte får det? Betyder det här att jag kanske är lebb? NEJ! SNÄLLA!!! Jag tänder på killar, ... väl? Jo...nu dreglar jag till en KILL-BILD!! ha-HA! ägd.


This is love at first sight


Im getting older now..

Fan vad jag blir sugen på en lägenhet i L.A, eller malibu kanske. Jag vet inte vart. Men sen blir jag sugen på... han kan gärna flytta dit med mig. Sen blir jag sugen på en låtkarriär,och att jag blir en snygg 40-åring med kickass body. Som jag hårt försöker träna bort här,men jag skyller allt på friskis & svettis även fast jag åt 4 kanelbullar nyss. Snackade med Rorro i skype. Den satmaran. Iallafall s lyssnar jag på sköna beatlåtar av Akon nu och smsar med en halv k*t d. Hahahahahah!!

Puss


<3

Ligger i sängen, min fot har somnat. Jag ligger och kollar på tv-klipp från aftonbladet, att vädret är ett katastrof och att trafiken inte går något vidare. Senare blir jag tvungen att möta Natta för att vi ska byta kläder för hon ska åka bort på onsdag... herregud, hur ska det gå till?


Thats me, fuck with me! yeyee

Nu har jag världens jätteångest, vem ska jag välja? Han är hur snygg som helst. Men han är typ 19 snart. Kommer känna mig så liten. Men det kändes så bra förut att vara på fest med honom för vi passade ihop. Det klickade! Och bara kolla på honom.. hur otroligt fin han är. Han är snäll, han har världens finaste leende.. att dö för... Huh! Vet inte vad jag ska göra.

 



Jag är så himla sugen på uteserveringar, men sen vill man också bada, tänk att hoppa i vattnet vid fredhäll och sola, bli brun! Att vara "FÖR"varm? Jag vet inte ens vad varm är nu, jag fryser hela tiden. Stannade från skolan idag för mamma kom in och bara sa att jag inte kunde gå ut eftersom att bussarna antagligen inte fungerade och nyheterna sa att det skulle vara smartast att stanna inne. Det passade mig, vadå? Att välja mellan att gå ut eller stanna inne? Vad tror ni? (Shit juste..jag skriver ju med mig själv) Hej själv! Hur mår du själv? Shit jag är störd. Geeet aaaa life. Nu ska jag läsa Kissies blogg.


LÅNGT HÅR!
FÅR SERIÖST ÅNGEST!


-Inlägget skrivet igår-









I got my eyes on...

you..

Mohahhaahahah happyface!



Visst är kaviar äckligt? Jag är pissnödig! Åh... gratis biljetter till farsan? Jag är så himla utråkad.Kollar på diehard. Måste plugga matte men istället sitter jag och tokpratar med Pw. wHAt should I do. Gå på toa eller hålla mig?!?!?!?

 

 

*Jag gick och kissade*


Hoppas du får kuk ikväll!

Istället för att ligga och plugga på matten, så sitter jag och läser på felsms.com. Roligt hittills:

Till: Faster
Sms: Han knullade mig i går så att min fitta är helt öm i dag ..
Svar: Detta ska jag meddela din mamma om NU!

Förklaring: Jaa.. smset skulle till min bästavän som inte kom på en fest där jag var.

/Mia

Till: Flickvännen
Sms: Hej! Synd att jag inte kunde följa med, men hoppas ändå du får kuk ikväll!
Svar: Vad roligt att du kommit över din svartsjuka och att du alltid ser till mitt bästa, älskling!

Förklaring: Baksidan av att man lägger in nya ord (som i detta fallet "kuk" som alternativ till "kul") i t9-funktionen på mobilen i kombination med att man skriver och skickar en aningens för fort.

Till: Maken
Sms: Åker om 2 timmar med Anders till Sthlm. Du måste skriva på min sida på Facebook att "det skall bli skönt att snart åker" för Jonny tror att det är dig jag skall åka på spa med. Det kommer bli skönaste helgen på länge för mig. Bara jag inte stannar i sängen hela helgen. Det finns ju risk för det med Andres :P Vi hörs på måndag igen.  Puss
Svar: Skönt att du åker. Jag hoppas att Anders kan stå för boende åt dig när du kommer hem. Du är en äcklig falsk hora.

Förklaring: Skulle åka bort på en weekend med min älskare och skulle få alibi av min närmaste vän Johanna men skickade till min man. Han blev väldigt arg. Jag tror att han blev lite ledsen också men han visar inte det och det är lite töntigt av honom. Jag hoppas att vi kan bli vänner igen och till slut leva ihop igen.

Till: Mig (Adina)
Sms: Pratade med Adina och hon skulle sova hos Kristina så vi har hela huset för oss själva. Jag känner mig busig. Kom hem med vin så har jag god mat färdig, sen tar vi en dusch tillsammans och så har vi sex hela natten.
Svar: Nej nej det ville jag inte veta.

Förklaring: Mamma skickade fel. Hun skickade till mig istället för till pappa. Jag ville verkligen inte veta vad dom skulle göra när jag inte var hemma.

/Adina


Till: Mamma
Sms: Var just inne på min pappas dator och ärligt, han kollar på porr! Min pappa! Fyfan, vad fan gör man?
Svar: Ok

Förklaring: Det var menat till en tjejkompis men kom till min mamma. Det gjorde ont i hela kroppen när det kommit iväg. Mamma var på jobbet och det var rätt tyst vid middagsbordet den kvällen. Hörde mamma och pappa diskutera det nästa kväll men inga detaljer. Tack & lov!

Till: Chefen
Sms: Hej. Det gick visst lite snett igår. Har du kvar mina trosor?
Svar: Vilken färg?

Förklaring: En kompis tog min mobil på en fest och skrev ett sms, lyckades skicka till min chef. Fruktansvärt pinsamt!


Till: Kompis pappa/hockeytränare
Sms: Vilken ställning gillar du bäst?.
Svar: Inget

Förklaring: Smsade med en tjejkompis sista smset hamnade fel.. Dagen efter kommer min kompis fram och säger att pappa är inte intresserad. Jag förklarar mig och min kompisar berättar om hans pappas reaktion, VAFAN.


Till: Peter
Sms: Älskar verkligen din rumpa, så fast och fin :)
Svar: Hah! Sa precis till niclas att du var bög, nu fick jag det bekräftat

Förklaring: Skulle skicka till ett ragg, råkade istället skicka till Peter. Förklaringen till honom blev lång


Till: Hyresvärden
Sms: Hej älskling. När du kommer hit så ska jag slita av dig kläderna och straffknulla dig för du va sen igår. Älskar dig massor
Svar: Humm, hyran blir den samma. Kram

Förklaring: Ja det blev liite fel där ja. Men han tog det som ett skämt.

Till: Mamma
Sms: Jag vill ha sex, NU !
Svar: Vad ska jag göra åt saken ?

Förklaring: Skulle skriva till min flickvän, men skrev detta till mamma istället. Pinsamt nog att hon svarade, men att hon kom hem till mig samma dag ?? :S


Till: Min lärare
Sms: Hej Hängpung. Vill du kolla på film i kväll?
Svar: Detta tycker jag inte passar sig.

Förklaring: Smset var menat att hamna hos min killkompis men hamnade i min lärares mobil. Jag funderade allvarligt på att hoppa av skolan när jag fick svaret.

/Nilla

Till: Min sambo
Sms: Jag vet att han är otrogen, men jag ska bara ge igen först, sen lämnar jag den idioten!
Svar: Men sluta, det betydde ju inget!

Förklaring: Hade barättat till min bästa kompis om mitt svin till sambo. Jag ville bara ge igen innan jag lämnade honom. Men nu fick ju han messet. Jag gav igen ändå, fast vi hade redan lämnat varandra. Jag hatar honom fortfarande!

/Milla

Till: Lisa
Sms: Lisa är gravid!
Svar: Jag antar att du skulle skickat det där till en annan. Taskigt av dig!

Förklaring: Hade varit hos Lisa och hon berättade i förtroende till mig om tt hon va gravid, jag sa att jag absolut inte skulle berätta till någon och det första jag gör är att skicka ett mess (som kom till henne). Messet skulle till min kille, det är hans syster. Hon blev ju såklart jätte besviken.

Till: Vän Linnea
Sms: Har du sett Linneas barn. jag blev nästan rädd. Man såg blodårorna genon huden på huvudet. Lite som en Ailien. Sen så liknade han pappan och det är ju inget att hurra över.
Svar: Du är en otroligt dålig vän. Alla får tycka vad de vill om min man och min son men jag tycker inte vi är värda att snackas bakom ryggen på.

Förklaring: Skickade till Linnea som nyligen fått barn. Det var menat till en av våra gemensamma vänner.


Allt detta fett ska bort


Bajs är Nice

Godmorgon Jassan! Jag sitter hemma, lyssnar på när mammas kompis pratar ashögt. Skitirriterande, man hör hennes röst så det börjar piiipa i öronen. Därför ska jag smita till gymmet, måste bara bajsa först. HAHA! :P


Såhär ser det ut när jag bajsar. Men det visste du redan va? :D

W e are t h e world


Hejvilt

Jag surar som fan nu för att jag inte får gå till gymmet för att jag inte städat mitt rum. Blev ett jävlans skrik när min storebror även la sig i samtalet, då tror mamma att hon får övertag. Men icke sa nicke. Som hämnd så orkar jag inte städa.. jag gjorde ju det igår? Imorgon efter skolan då jävlar ska jag GYMMA! Har med mig kläder och tänker nog sova över på gymmet. Planer imorgon?

Mina är:

- Möta Rorro på morgonen
- Gymma efter skolan
- Daniella har sin sweet 16 någongång under helgen men ingen aning när! *panik*
- Möta upp Natta

..Skulle Jasmine sova här? Ingen idea... ingen så vidare kontakt vi har,kunde inte fatta om hon var allvarlig.


Jag är född sne, okej?! Så det är ingen idé att kommentera saker som att ni känner mig. För det finns ett riktiga jag under detta skal. Och det är horcand. (Sofia min f.d bästavän, -så-gulligt-av-henne- gav mig denna mössa som present förut) cand kallades jag då, eller a.k.a pa.



Jeanpierre

Min lilla bebis är i colombia och har varit det jättelänge nu. Det är som att något saknas. Och det har det gjort i alla dessa år nu, vi var så himla tighta och det var som en riktig närhet jag hade då. Ja, hemska tider också på tanke hur man såg ut. Men om man tänker på vänskapen, på kärleken mellan mig och denna underbara livsglädje. Snart kommer han hem. Han har blivit större och jag börjar bara tänka tillbaka på allting när jag lyssnar på denna låt.Som han skickade nu. Det är verkligen vår låt. Texten är exakt vår.

Min lilla pluttis! Har saknat dig


Girls,Women, Boys and men

Hur är det? Yaah, jag mår bra. Helt okej iallafall. Eller det här vädret, det är inte OK. inte heller ok att jag idag såg ut som en zebra i mina leopardtights. Iallafall var jag efter skolan en runda på stan, jag var med emelie och åt sedan fortsatte jag och köpte ett vanligt chill-linne från bikbok, sedan ett par örhängen, jag är ingen person med stora örhängen men ville prova på. Riktigt fina! Fick inte med mig mycket, för jag inte orkar slösa mer... vet inte, jag har blivit riktigt kräsen sådär..jobbigt.ibland.


Bara för att Micke suktade mig med kärleksmums, och LINNEA bjöd PÅ EN (ville ge mig tillochmed TVÅ,men jag motstod.. duktigt va?) JAAAAG måste alltså idag köra 3 gånger längre. Åh vad det suger. Men.. jaja..

Put a happy smile on your face :)

HAHA juste, snodde listan från Emilia :)

Namn:
Corinna
Åler: 15
Cevilstånd: Singel 
Kär: Nej
Bor: Kungsholmen
One three hill eller O.C: O.C
Ute- eller Hemmakväll: Beror på vilket sällskap - Ute.
Lyx eller Budget: Vem tackar nej till lyx?
Sommar eller Vinter: Sommar
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Sova
Favoritfilm: What about love
Favoritfärg: Lila
Drömprins: Channing Tatum
Maträtt: Grillat
Tycker inte om: Avundsjuka och orättvisa
Favoritdricka: Mjölk
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt med brun fondvägg
Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datorn, sover
Missbruk: Knäckebröd med kalkon *eh*...
Vad retar du dig mest på: Folk som tror sig vara något
Läggdags: Det blir oftast 1 eller senare.. Dålig vana..
Nagellack: Svart
Syskon: 3 bröder, Niclas,Daniel och Axel
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Fattiga familjer och främst barn och sjuka.
Vilken är din bästa egenskap: Jag är aldrig ledsen (framför människor) och väldigt glad och hyper!
Senaste köpta skiva: Kommer inte ihåg, kanske någongång 1998 eller nåt... laddar ner..
Favoritgodis: Sött
Studier eller jobb: Skolan
Bästa kompis: Jasmine

Andas..


Vad har du för TV-kanaler? alla
Har du åkt moped någon gång? jaaa??
Har du busringt någon gång? Det händer väl, man får även ett riktigt bus svar när man ringer mig..ibland,om man har tur.
Har du fått felparkeringsböter? Har ingen bil så nej
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Jag vågar inte.. men, måste väl prova, lever bara en gång!
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Vet inte, gran canaria kanske? Haha, ingen aning. N.y??
Vilken är din favorit bland tecknade serier? Eh... simpsons?
Kan du alla orden i nationalsången? Nej..
Badkar eller duschkabin? Dusch.
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Avatar
Chips eller popcorn? POPCORN!
Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljuice
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Rohaid, varje dag, haha! THAIMAT!
Favoritchoklad? marabou, DooHHH
När röstade du senast? hmmm???
När åt du en hemodlad tomat sist? Odlar inte själv, ICA FINNS JU!
Klarar du att tanka själv? Men ja har ingen bil....
Har du beställt något från exempelvis TV-shop? Neee
Pepsi eller Coca Cola? Cola
Vad var det senaste du handlade? Ehh... kommer inte ihåg..
Har du kräkts offentligt? tror inte det.. eller...heh..ne.
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Njjaaa...aaaa,skulle vilja iallafall.
Har du ringt något betalnummer? Vadå, eniro?
Kan man vara vän med sitt ex? Klart man kan
När besökte du ett sjukhus senast? Ehm.. typ för vaccinet i början av december..
Hade du mycket hår som liten bebis? Ja, nu har jag färgat bort allt -.-
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Vibration..gr
Vad har du i din väska? Mobil, plånbok, nycklar, skor...etc.
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Haha, VAD MENAS MED DET? Nej.
Vad är du tacksam för idag? Mina vänner jag litar på.

Vet att sådant är tråkigt för er att läsa. Men hade tråkigt. Och nu måste jag röra mitt ass :)

...

Det var dumt av mig. Inte för att jag läste. Men det var det. Inte jag. Inte nu inte någonsin. Jag ska nog städa mitt rum och tröstshoppa imorgon. Ibland vill jag nog bara vara ensam. Loosten up a little. Komma ifrån lite saker. Har blivit lite rörigt nu och det kommer ordna sig. Inte direkt att jag är döende och har världens problem i familjen. Så snälla skriv inte sådana "tyck synd om dig själv" kommentarer, det gör jag inte. Jag gillar bara att skriva av mig

Dont eat bananas

Jag börjar bli riktigt sne på alla i min omgivning, därför blir jag riktigt sur när jag inte kommer ihåg e-mail adressen till pappa... Jag vill åka bort! Och jag ska ta Emma med mig, bara för att vår Maltaresa inte kommer funka. Alla har redan konfirmerat sig och att jag endå inte tänker gifta mig när jag blir äldre. Är det någon som inte konfirmerat sig? Ropa gärna upp ert namn! Jaja.. Nu ska jag sluta vara en surkärring och avsluta min städning so i get some money..

Haha kolla hon ser ut som en apa!! Monkeyyy


Buuhuhuuh

Imorgon ska jag ta-mig-fan få tag i lite pengar, jag förtjänar det, jag måste vila min ilska mot "någon" och bara hålla det inom mig sålänge som det går. Riktigt sugen på skinnhandskar, någon som vet var man kan köpa det? Sedan en spetströja, ett par högmidjade jeans, riktigt stora runda örhängen, ....massormer.... FAN.... ååh.... Bara Adriana kan liksom sluta drömma och göra det verklighet. Nej men nu är det fan dags att jag får mina pengar. Det räcker med straffen nu. :(


kommer ihåg att det här var min absoluta favoritlinne i somras.

My love to you girl!

Nu ska jag lägga mig i min säng och bara tillägna min tid åt pluggandet, damn det har redan gått 3 min sen jag skulle lagt där!! Så nu måste jag skynda mig. Datorberoende Datorberoende. 4 mintuer!! Shit... aja, hejdå. Lägger in bilder från minnen från sommaren. Och så bjuder jag på några bilder när jag varit och shoppat eller nåt. God knows when! Pusz

Dom där jävla nötterna, vi tyckte det var så kul för att nötterna var med på vartenda bild. Och de ska jag inte lägga upp nu.

Min älskade bästavän, forever & ever.

VÄLDIGT cool blev den här tycker jag. Omöiligt att hålla kvar sitt hår när det blåste så mycket så man såg väldgt ful och röd ut haha!
Varje sekund med dig är värd det!

Från mammas dator

Hejsan allesammans! Igår var jag inte i skolan utan jag var hemma och sedan pluggade jag lite, sen träffade jag en "kompis" och sen gick jag på bio med min baby Jasmine "I love you Philip Morris"- som var sjukt bra, både skratta och gråta! Så himla bra på att spela bögar dom två.. jim carrey och ewan..något...
Jag var i skolan idag däremot, Jasmine sov över här och jag såg ut som katastrof! Jaja.... det hände lite grejer i skolan, vissa fick spö, andra grälade, ja..mycket. Sånt som inte brukar hända i vår skola. Nu sitter jag hemma och fryser, borde ta upp religionsboken och börja geeka, sedan ska ajg iväg till gymmet, känner att jag lagt på mig väldigt mycket

All Love To you guys

Imorgon skall det fixas! Jag ska fixa någon ny design. Det är så tråkigt och har alltid varit. Jag ska försöka hitta på något som får det roligt att läsa samt kan jag nog inte säga det här mer gånger men ursäkta uppdateringen.



/Din pojkväns mest besökta sida

Great


Mina ben ser konstiga ut...
HAHA RÄTT SOM RÄTT! de var redigerade.. Duktigt!

Godnatt


Happy..happy...happy..v..

Håller på att kolla igenom gymnasieintagningssidan. Imorgon är sista dagen för det! Panik, jag ska inte gå till skolan utan tillägna min dag åt pluggande och sedan gå över till skolan och ge den. Det känns som att jag håller i min framtid, och om jag sumpar detta nu.. vad ska jag då göra?

Glad alla hjärtans dag fina läsare!
Har totalt glömt att säga det. Hoppas ni varit med de kära omkring er och njutit fullt ut av dagen! Jag var med mina käraste fina tjejer Natta, Clara och sen Cissi, Fredrik,Filip och någon till kommer inte ihåg namnet. Såg på filmen valentines day, riktigt bra film, bara att man blev lite deprimerad sedan när man satt där singel medans alla andra hånglade.




Detta ska vara en dag med dina finaste.


...

Det blir bio ikväll! Valentines dag med clara,natta,cissi,fredde,freddes kusin och någon till (de tre sistnämnda har jag inte träffat..) Jaaa.... såå nuuu hittade jag en väldigt rolig sak. en fake ID haha eller vad man ska kalla det. HAHAA!!


Vilka örhängen?

Heeej, jag ska på bio ikväll med tjejerna tror jag. Undrar vilka örhängen jag ska ha? Jag brukar alltid ha samma. Men känner att jag vill ha ett byte idag! Pick one! :D



Jag är kär

Det är nog flera miljarder mer. Men det här var verkligen kärlek vid första ögonkastet.


<3

Hallojsan! Kom precis hem, hemskt kallt väder jag fick gå och det blåste liksom is i mitt ansikte. Aja, jag är oskadd! Jag skulle egentligen på födelsedagsfest hos Djonko, men det blev inte av eftersom girlsen jag var med inte ville dit, sedan så var det lite knas överallt vi skulle till Basse men sedan fick vi veta att alla de där dryga äckliga bloggmänniskorna skulle dit så vi pallade helt enkelt inte. Iallafall sååååå tog vi en chillkväll, tittade på 40 year old virgin och åt asmycket godis. Vi blev väckta på natten, haahha det var så kul, Claras brorsa kommer in och frågar om en tändare typ, vi säger att vi inte har en, för vi hade ingen ju? Så börjar han knasa och det är helt mörkt, så hör vi någon hicka ashögt, vi garvar. För vi sett en tjej, sen märker vi att hon står precis brevid i hörnet, fan vad vi garvadfe!! sen försökte hon hålla sin hicka inne!

Puss



Saying BLABLABLA cus i dont care who you are in this car it only matters who I am




Kommer ni ihåg dessa bilder? (De var med i min andra blogg)




Fuuucckkkk yoooohhh

Jag blir så sur på dig. Att ni leker att ni har så jäkla rätt
Men så är det inte, och jag ser ut som att jag ska bajsa en bowlingboll just nu

Brun och fin

I somras

Brun och fin ska jag vara ikväll också.. men min nya man heter faktiskt B.U.S


...

Ibland får man sina inblickar över livet. Hur man vill att ens framtid ska vara, och sedan den biten.. som bara skulle förstöra ens liv. Den lilla biten är min mamma. Imorse sprang min sorebror in i mitt rum och sa att mamma väckt honom med att han hört en skål landa jättehögt, mamma låg i badrummet avsvimmad. Sedan skulle hon gå och lägga sig igen, när han kommer in igen så ligger hon i sängen med öppna ögon, men hon ger ingen kontakt. Det är då han skakar på henne av rädsla. De ringer ambulansen och han väcker mig. Vi satt seriöst som små barn på julafton, fast tvärtom, vi satt på golvet brevid mammas säng. Båda kollade på henne med uppspärrade ögon "Andas hon?" - "Rörde hon på sig?" Vi satt där i en timme tills läkarna kom och de tog med henne till sjukhuset. Det var klockan 10 på morgonen. Nyss kom de hem, klockan ungefär lite innan 4.

När de var borta fick jag inblick över hur min framtid skulle se ut ifall jag skulle förlora henne. Jag tänkte, vart hamnar jag? Vart hamnar Dixie? Hur ska jag kunna ta hand om henne? Hur ska jag överleva? Socialen skulle antagligen välja pappa först, i frankrike. Dit skulle jag åka, skälla ut honom för hur han betett sig, han skulle antagligen bara vara fake som vanligt och då skulle jag skita i allt, åka till kreta med snodda pengar och bryta kontakten med alla omkring mig förutom min bror.
När mamma kom hem springer jag och frågar om allt gick bra, hon ser helt trött ut. Hon ber mig byta lakan, jag säger att jag inte orkar för att jag redan gjort mycket. (Jag tänker mig inte för ibland, jag har säkert djupa agressionsproblem) jag kan ibland helt enkelt inte tänka, hur kan man säga nej? varför gjorde jag det. Men det ordnade sig sedan och jag bytte åt henne. Nerspyade lakan. Hon sitter där och börjar gråta. Jag blir sur men döljer mina tårar. Hon säger att jag ska sätta mig med henne. Jag börjar genast gråta och vi kramar varandra. Vi, vi kommer aldrig överens. Men hon är så underbar. Hur har jag någonsin förtjänat henne?

.... dö inte mamma.

Hon hade hjärtproblem, luckan för hjärtat stängdes av snabbt och hon fick i princip en blackout. Det är p.g.a hennes stress.



Brutalaste bilderna som tagits på oss innehåller d.v.s denna bild. I ett helt album är den här bäst antagligen. Hon äter på en apelsin, hahaaaaa


Worried

Stackars du... Hon är aldrig sjuk och hon gör mig aldrig orolig. Men när Niclas (min storebror) sprang in och väckte mig imorse och sa att hon ett antal gånger svimmat och spytt blev jag riktigt rädd. Vi satt i timmar vid hennes säng och kollade så hon inte råkade svimma. Nu ska hon med ambulansen.


Om man...

...Raggar på någon, ska man väl ändå göra det med rätt taktik? Några riktiga smoking-hot linjer! Och mindre smoking hot!


Jag blåser upp ansiktet. SÅ mycket har jag inte gått upp i vikt.
Bara lite :$


Ok då:
- Tjenare Kexet, står du här och smular? (Gjort på mig)
- Ey, du tappade nåt! *vadå?* Mitt nummer! (Gjort på mig)
- Jag kan simma, men i dina ögon, så drunknar jag


Stick & brinn helvetes jävla kukmänniska:


- Mannen (till en tjej???!!?!?! fucking idjut)
- Tjenare kexet, står du här och smular?
- Jag kan simma, men i dina ögon, så drunknar jag


OK, helt ärligt så hade jag inget att skriva. Tack för mig HEJ LEVERPASTEJ

Hahahhaha

HAHA det som är kul "MICKE" carlos och anna-karin, nils,pers och åke är att DU HAR SAMMA IPADRESS!!! hahahhaha nu kan jag iallafall hålla koll på dig ;) salut!

Amore

Det är fan helt galet hur skönt det är med helg just nu. Snackade precis med min absoluta favorit Noah i telefonen och kom precis hem. Kvällen var rättså bra även fast den blev kaos. Jag, Natta, Mickan, Sofia, Fanny, Clara, Louise, Jessica åkte till skogås för att Kalle sa att det var lokalfest. Han från inlåst var där iallafall som fick alla helt galna, visste dock inte vem det var. Men jaaa...sen som vanligt på sugiga lokalfester kom det poliser, det var som att de inte var där. Ingen brydde sig haha. men vi drog för det sög. Sedan åkte vi tillbaka till stan satte oss på mcdonalds och massa roligt och tramsigt hände. I love u



Valentines Day

VARFÖR varför VARFÖR ska alla bra killar vara upptagna, och sedan är det som en flirt med de. Men inget mer. Och snart är det alla hjärtans dag. Och jag får liksom vara ensam, men det är iförsig Natta med hähähäh....

ffffff




MICKE DU LOVADE. ICKE SA NICKE HAR JAG EJ SETT NÅGOT IDAG. TSS....








Nästa vecka har jag typ simprov som DAMN jag forfarande inte gjort. Värsta jag vet är att bada på vintern när det är kallt ute. tortyr!! Jag ska iallafall se till att jag tar mitt ass dit men jag hatar att gå i badkläder.. usch, ja... får se.

Life Is about to change

How could you do that to him? Kucksuckah.... fuck off. I think you do know who you are even if i dont know you.

Imorgon är det då nationella, jag hoppas det går bra och önskar all lycka till er mer. Senaste gick ingen bra för ja inte hade tilräckligt med tid, men ska vakna tidigare absolut och gå dit till det tidigare. Ifall man kan gå till den. Hur man och var man ska göra det. Får se! Iallafall så hörs vi puss

Kolla ser ut som en femåring!

Det är helt galet hur jag lever nu.

TRANSLATOR

Borde jag göra någon translation i bloggen? Skulle vara kul! Haha tänk.. efter varje ord...
Hej, Hello, idag har jag varit på stranden, i was at the beach today, det var varmt, it was hot, jag gillar glass, i like icecream. Okej jag orkar inte! Huh.. ansträngande. Men kommer bli mer ansträngd av att gå till gymmet idag, men jag måste fan... Jag och Emmisen funderar på en resa till papsi, helt crazy alltså.


Där pappa bor, Anecy

Kram

Hejsan halojsan! Jag är riktigt sugen på att permanenta mitt hår alltså att det blir sådär fint lockigt dygnet runt. Hatar platt och tråkigt hår! Verkligen. Aja, kör på en till video utan ljud typ. Det gillar vi. Boring!


Hihih

Hej!Mongo här, kalla mig Lid, mongo-lid!!! Ok nu ska jag inte vara taskig. Eller jag menar inget taskigt jag är ju underbar! Nej men jag som satt där och spelade in världens seriösaste videoklipp för att se lite smart och bra ut för era ögon, så var den tvungen att bli helt slowmotion och cp. Så nu gjorde jag en ap-video som beskriver hur seg jag är efter en skoldag. Jajajaja...


?


Wow

Kollar igenom gamla cambilder...








Annorlunda

Hittade massor med cambilder från i somras... let us remember!



Tjulululu

Helloo!!! Jag kom precis hem, var ute och åt med Rohaid. INGEN annan ville äta med mig, det var trevligt fick mina nudlar som jag ville ha och alla blev glada. Iallafall så slänger jag in ett videoklipp SOM MAN HÖR MIG PÅ NU, jag satt och skrek helt ärligt. Men den är väldigt ointressant men där säger jag iallafall allt som jag ändå skulle rabbla in på ett inlägg... världens znygging addade mig nyss!! tjuluul



INNE OCH UTELISTA!

Nu kör jag även av ny design:



Röda läppar! Det jag tycker att man ska ha, som skiljer ifrån sig vardag och helg. Om man har det varje dag kan det bli lite tråkigt eftersom då är det normalt för ens vardag. Man ska peppa upp sig och se snygg ut på helgerna och då så är röda läppar det där lilla extra!!!

Min baby kommer hem ikväll! Såklart måste jag hissa detta. Jag har saknat henne så mycket! Jag ska krama henne som en galning när jag ser henne. Jag delar inte med mig henne. Även fast hon gör det (VÄLDIGT)mycket den här senaste veckan ;) hehe..

Alla hjärtans dag! Japp, snart är det. Och samma dag ska Djonko ha sin födelsedagsfest! Inte för att jag orkar åka dit... Men det är ju typ en självklarhet. Alla underbara människor där! Men det är bara en som jag vill tillbringa dagen med...♥



Gymnasieintagningen. Jag kommer inte in på sidan, har inte fått lapparna och fattar ingenting. Syv sitter även och ignonerar mig och snart är det helt fucked up för mig... HJÄLP!!!!

 

SNÖN. Fan aldrig varit med om att den hållt såhär länge. Och det börjar bli jäkligt uttjatat jag känner bara för sommar just nu. Okej, visst,vi har fattat att julen var för typ 2 månader sen!?!? Våren? Vart är du?


Hej!

Nu är jag nere från vinden vi fixade lite med våra saker det är lika jobbigt varje gång. Jaja, iallafall så har bilder laddats upp från igår nu! Såååå... blir antagligen bara bildbomb! Hörs.. Ska sova hos Jasmine ikväll ♥














Thats not the right way to go

Godmorgon. Är förresten på surt humör för att jag bråkar med mamma.Igen,igen,igen och återigen. Så ska skriva senare och slänger in ett videoinlägg! Puss♥

:(

gift dig med mig innan jag dör

<3

Jag har varit hos Clara. Jag har ätit riktigt mycket och jag känner mig som en rund boll. Börjar också få dålig hy av allt smink och att jag inte är noggrann med att tvätta mitt ansikte. Jag ska iallafall börja bli bra på det. Vi var typ 17 tjejer hos Clara, som har 3 våningar, helt megastort, som att hon bor i ett bibliotek, seriöst, hon har typ 5 toaletter, ett gym, tre vardagsrum, eller mer, alltså GALET mycket saker... jag blev så fruktansvärt avundsjuk på henne..

Bilder kommer imorgon! Nu ska jag snacka med Dennis och somna...♥

gammal bild

i MADE it

Även fast jag är superstressad och så... så älskar jag er läsare så jag slänger in lite bilder jag är klar nu



Ha en trevlig kväll! FÖR DET SKA JAG.

ÅÅÅH!!1FE3WKGFKJ

JAG om någon har kort temperatur när det gäller hemmet. Jag fick flipp när mamma bad mig i sista sekund, nu när jag har anusbråttom att gå ut med hunden,ta ut soporna och gå till affären. KAN ITNE HON GÖRA DET????? JAG HAR SAGT ATT ÅH GUD VAD SKÖNT ATT CLARA SKA HA MIDDAG SEN 3 DAGAR SEN1!!?!?!?!?!? HON KUNDE FRÅGAT FÖR NÅGRA TIMMAR SEN MEN NEJ TYPISKT ATT JAG MÅSTE GÅ NU OCH SEDAN OCKSÅ HOTAR HON ATT JAG INTE SKA GÅ OM JAG INTE GÖR DESSA. Men det som fick mig HEEEEEEEEEEELT fucking störd var att när jag varit ute med hunden till coop så ska jag skicka sms till en vän, så ska SÅKLART MIN FUCKING HUND HOPPA PÅ EN STÖRRE OCH JAG FÅR KOPPLET RAKT UNDER KINDEN OCH DET KOMMER NU BILDAS ETT FUCKING BLÅMÄRKE!!! Jaaaaaaag vill bara göra en sak just nu. Read my mind.


VISAR RESULTAT SNART

Förra inlägget löd en fråga, men tänkte göra ett helt inlägg om det.





Jag skrev om detta i förra inlägget, som ni kan läsa om. Men nu lyder frågan som ovan.

 

*
Kungen? Obama? Pamela Anderson? Paris Hilton? En svältande 5-åring i Indien?

Jag skulle vilja prova på ett liv som t.ex Kenza, eller som Britney Spears eller liknande. Skulle vilja se deras situation.

Men om man tänker smart skulle jag också vilja förstå, fast jag tror mig förstå de svältande och de som behöver hjälp i fattiga länder, att bara sätta mig i positionen och inse allvaret i livet.


Har ni förresten skänkt pengar som hjälp till de svältande i Haiti?

You can se my heart beating, u can see it tru my cheast


Nu ska jag börja fixa mig för utgång. Då kan vi göra en snabb fråga. Inte för att min dåliga uppdatering kanske hållt kvar några läsare. Men





FRÅGA:


Om du skulle få vara vem som helst under en hel dag, vem skulle du vara?


Kungen? Obama? Pamela Anderson? Paris Hilton? En svältande 5-åring i Indien?

Jag skulle vilja prova på ett liv som t.ex Kenza, eller som Britney Spears eller liknande. Skulle vilja se deras situation.

Men om man tänker smart skulle jag också vilja förstå, fast jag tror mig förstå de svältande och de som behöver hjälp i fattiga länder, att bara sätta mig i positionen och inse allvaret i livet.

Shining Star

Tjatja bitches! Haha, eller hur? Nej men jag har typ städat klart (!?) Kanske inte enligt mamma men enligt mig. Vi ska ju byta lägenhet så det måste se ut som "att det kommer ur en magazine" - mammas egna ord. Jaaaa sååå sen ska jag möta Karin som jag inte träffat på en e-v-i-ghet helt ärligt. Ska bli kul. Sedan ska vi till Claras middag, hur mysigt som helst, typ 20 tjejer vid samma bord! Hur kul som helst och jag längtar. Ska be Karin ta med sig kameran och jag har min urdåliga kamera som lite hjälp. Puss på er!

Jag vill sådär jättegärna ha en stjärna på höften, armen eller ryggen. Im a star! Nu nöjer jag mig iallafall med en ritad med penna...(jag vet, jeansen är för små, hittade de. Men jag ska passa i de innan sommaren!! ja.jja.....inte varit på gymmet på två dagar, panik! Imorgon, kör jag en timme på löpbandet! Japp..

Osminkad och ofixad. Dont punish me

Drömmer ni också? Brukar inte komma ihåg mina!

Jag drömde konstigaste drömmen, men endå var den så himla realistisk för mig och den är fortfarande det fast det kommer låta konstigt när jag skriver. Jag får inte det hela att hänga ihop totalt men kommer ihåg små snuttar, jag och några kompisar var hos en tönt som går i min klass som aldrig ens vistas ute, och där var det fest och så, sedan kommer Jessica Alba och en tjej jag såg på festen IGÅR som hade samma kläder på sig, sedan häller Jessica Alba salt ner för sina bröst, hon har en ljusrosa vringad tshirt och det är helt normalt att hon är där på festen fast alla vet vem hon är, men hon var mer som att hon var en storbloggare än en hollywoodstjärna. Hon var inte så gammal heller, sedan kommer saltet ner på golvet en bunt och hon på festen igår, låt oss kalla henne Paulina, hon är vid zinkhon och vattnar bort saltet samtidigt som hon med ett falskt leende säger "Åh du är så rolig Jessie".


Sedan så ska några kompisar ut på balkongen, och där ute står ett helt gäng med tjejer, jag står där på balkongen och säger vad vill ni? sedan säger de att de vill komma in. När vi säger att vi inte är ägare så börjar de skrika och sjunga. Tjejen i min klass låt oss kalla henne "Anna" springer och säger " Nu jävlar " och jag och Fanny Harling som inte var på festen igår men jag brukar festa med säger som skämt "Ta träklubban" Då hon tar den och vi åker ner för en evig ruschkana för trapphuset, det var jättekul för att jag, Fanny var först, sedan kom Jessica och sedan Anna. Det var inte som en vanlig duschkana utan i ett trapphus, liksom istället för trapporna? För att höja farten skojade jag och Fanny om att göra simpositioner, sedan med händerna uppe och liknande. Sedan slutade drömmen med att jag hade kramp i armen.

+=



Puss

Hellu! Jag kom precis hem. Lite stökig och konstig kväll men endå stolt över mig själv. Att jag tycker att efter förrförra helgen är alkohol inget för mig, och hur ska det kunna komma ut ur min mun? Jag är ju bara 15 år och jag ska redan "sluta dricka" herrejösses, vart är ungdomarna i sverige påväg att bli? Har inte tänkt på det förut men det är som normalt att varje helg - då super ungdomarna. Tro det eller ej. Så blir det. Men inte för mig mer. Nejnej.. ikväll tog jag det lugnt, åkte och mötte Natta, vi åkte till ropsten hem till felix det var helt dött bara killar men bara det, sedan drog vi till tekniska där vi kom in i "stureplans" folket, inte mitt folk om man säger så, dryga äckligt otrevliga människor men det lyckades bli kul endå. Sedan ringde jag Dennis och fjantade mig. Helt OK kväll, imorgon däremot. Hem till Clara på middag! Gud vad mysigt..

Nu ska jag kolla på film,laterooo

Whywhywhyw


Den här fredagen känns helt död slapp och tyst. Vart är festen? Come on, Im the party! Jajajajajaj, tänker iallafall inte sitta hemma och bli mer deprimerad. Min babe har ju åkt till malmö, vad fan ska jag göra?!?!?! Jajaja... får väl roa mig med mina andra girls istället! YIPPIE:D Hoppas jävlar att denna kväll blir bra. Annars får ni bad karma...

Dessutom, JIPPIEEEE micke jobbar i uppis igen. Slipper sitta ute och frysa.

Accept and allert

Halloj! Jag är klar strax och ser ut som under på bilden. Lyckades fota lite bilder med min gamla trasiga kamera bara för er skull ♥ Men ska iallafall ut i snuskvädret och möta Natta snart sen ska vi väl träffa Clara! Sedan ska vi nog iväg till Felix och hoppas det blir kul där annars kommer jag att d-ö! Puss
p.s. Ni måste förstå mig att jag inte kan ta bilder, försöker ta bilder med nattas mobil eller något, min mobil med kamera är sönder och min kamera är hos en "vän" och jag har denna sunkmobil!!!!


Mamma köpte snabbt lårhöga strumpor till mig från stan idag. Big need♥


Ja.. ser lite bullig ut men kameran är nerifrån tagen

 


Like the wrong person


NOT GOOD

Ska börja göra videobloggar istället. Sedan när jag fått min kamera är allting helt vanligt igen. Men annars så suger detta...

...

Hello you guys!För det första vill jag påpeka att nya facebook är inge bra. För det andra har jag gjort ett videoklipp som förlåt för allt och förklarar alla saker. Men jag hör tyvärr INGET på min dator... hoppas ni hör??


Yehhh

Helluuuu!!!!

Jag är helt slut nu. Har på hög Beyoncé och Alicia Keys, mamma och jag har monterat ihop mitt klädställoch såhär ser det ut just nu (bilden under) med en nattlampa samt. Kommer bli flashigt. Ska göra om mitt rum totalt nu om ni ursäktar! Puss


Resten av rummet fast man inte ser allt. STÖKIGT! Flyttat mellersta bokhyllan om ni ser det...


Mittemot min säng är detta, ska hänga kläder och sedan en lampa som lyser upp allt!! härligt


Busar med dixie på golvet

 


Jaja

Min tidsrutin har bara slängt sig åt väggen, så jag stannade hemma idag för jag inte kom upp ur sängen, så illa var det. Så sov jag tills nu och nu ska jag ut och gymma! Skulle varit med karin men hon sa inget heller? Så... det var väl inte så. Jag är iallafall jättetrött och vill bli tröttare så jag drar en sväng till gymmet. Ska ju få beachbody 2010!!


Och se ut som en bodybuilder!!!


:)

Världelösa inlägg känner jag. Ska peppa bloggen snart, har bara varit stressigt,deppigt och helt olika humörer hela tiden. Så ska inte lägga det utöver bloggen helt enkelt! :) Jag kom precis hem från gymmet, körde riktigt hårt denna gång och det gillade nog killarna, hunnit äta gröt (?) och snart ska jag bädda in mig och kolla på surrogates. Har laddat ner den. Är det någon som sett den, är den bra? Meet the morgans tycker jag iallafall var riktigt dålig, som att komma från två urbra skådisar.... Dennis ringde mig på bussen och antagligen tog jag slut på hans pengar för jag inte har comviq.. haha stackaren :P Sånt är livet. Sen är det så kul för jag hittat jättemycket gammalt,alltså riktigt gammalt, som är snygga nu! Kan visa sen... fan jag saknar min kamera,bitch



Fick värsta kralliga armarna

Love of my life

Natta jag vet (jag tror) att du läser min blogg, så snälla skriv till mig så jag får ditt nummer för min mobil dog igår! Jag måste ju ha det tills helgen. Vi ska bailando. Lite tidigt att säga. Men endå!

No mroeeee

Hey girls! (and boys)
Jag sitter och segar hemma som fan orkar inte ens tänka tanken att stå och worka out på gymmet men ska nog dra dit för Karin är så seg. Såååååååååååååååååååååååååååja.... hörs


Imorse är bilderna tagna nu sitter jag i mjukis .P uss

RSS 2.0